Udlejning af container i Herning, Ikast og resten af Midtjylland

Skal I have fjernet haveaffald i grundejerforeningen? Skal du af med byggeaffald? Har du en restaurant eller virksomhed, der har brug for en container til affald? Så kontakt Thornvig Jensen og hør, hvordan vi kan hjælpe dig! Vi udlejer containere i alle størrelser og til alle formål, så vi er sikre på, at vi også kan finde en løsning, der passer til dig. Vores kunder er både private, boligforeninger, boligselskaber og virksomheder, som har brug for plads til affald eller til opbevaring for eksempel i forbindelse med en ombygning i hjemmet.

 

Professionel containerservice

Hos Thornvig Jensen kan vi hjælpe dig med at finde den rette container til dit formål, ligesom vi også leverer den og sørger for at afhente og tømme den, hvis du ønsker det. Vi kan håndtere meget forskellige affald blandt fra industrien, og vi sørger for at bortskaffe det på den rette måde, så miljøet bliver mindst muligt påvirket.

 

Vi er en moderne virksomhed, der hele tiden holder både vores udstyr og viden opdateret. Det betyder, at du får en professionel samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med mange typer af opgaver, som bl.a. slamsugning, TV-inspektion af kloak og kranservice.

Vi udlejer bl.a.:

  • Standard containere
  • Mini containere (med 4 hjul)
  • Åbne containere
  • Maxi containere

 

Kontakt os og hør mere

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du skal leje en container, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 9712 0606 og send en mail til mail@thornvig-jensen.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Herning, hvor vi har fået en del kunder i lokalområdet i byer som Ikast og Videbæk, men vi hjælper kunder i hele Midtjylland og kan levere en container, hvor du har brug for det.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top