Effektiv højtryksspuling til afrensning af overflader

Hos Thornvig Jensen A/S tilbyder vi effektiv højtryksspuling ved hjælp af specialtilpassede værktøjer, som gør det muligt for os at rense et væld af forskellige overfalde. Vi tør derfor godt love, at alle vores processer i forbindelse med højtryksspuling udarbejdes af kvalificerede medarbejdere og er af meget høj kvalitet. Med højtryksspuling har vi mulighed for at hjælpe dig med at rense overflader for f.eks. kalk eller betonslam, og uanset hvor stor eller lille din opgave er, vil vi altid gerne hjælpe.

 

Service og kvalitet er i højsædet

Det vigtigste for os er, at vores højtryksspuling stemmer overnes med dine ønsker og behov. Det betyder, at vi altid vægter både høj service og samarbejde med kunden højt, for vi tror på, at vi på den måde får de mest tilfredse kunder. Vores personales store erfaring og ekspertise har gjort, at vi i dag imødekommer strenge miljøkrav, og du er derfor også sikret et kvalitetsfyldt resultat hos os.

Kontakt os og hør mere

Du kan kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 9712 0606 eller på mail mail@thornvig-jensen.dk og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med højtryksspuling hos dig. Det er en del af vores vision, at vores serviceniveau skal være højt, og vi tilbyder derfor døgnvagt, så vi kan løse opgaver straks. Fra vores miljøgodkendte anlæg i Herning hjælper vi kunder i hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi hjælper kunder i Herning, Ikast, Videbæk og omegn.

Vores andre services inkluderer bl.a. kranserviceslamsugningmiljøoprensning, industrirenovation, tv-inspektion og udlejning af container.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top