Alt kørsel med kran udføres

Hos Thornvig Jensen kan vi udføre krankørsel med op til 24 tm og med grab. I vores kranservice løser vi derfor mange forskellige opgaver for både private og virksomheder, og vi hjælper også gerne dig, hvis du har brug for en kran. Vores arbejdsopgaver er blandt andet afhentning af haveaffald og levering af grus, muld og sand i forbindelse med havearbejde. Vores kraner kan dog bruges til meget mere end det, så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er desuden behjælpelige med udlejning af container til bl.a. industriaffald og haveaffald.

 

Professionel partner og moderne udstyr

Har du brug for en fast aftale om kranservice eller har du én opgave, der skal løses, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi er altid professionelle i vores samarbejde med kunden, og det kommer til udtryk i, at vi overholder alle aftaler og løser opgaven, som det er aftalt. Derudover er vi en virksomhed, som gør meget ud af at holde os opdateret med det seneste udstyr og nyeste viden, så vi altid har styr på sikkerheden og alle krav. Du kan derfor trygt vælge os, uanset om du har brug for en kran, eller har en anden opgave.

Kranservice i Herning, Ikast, Videbæk og omegn

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, så kontakt os på telefon 9712 0606 eller send en mail til mail@thornvig-jensen.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Fra vores beliggenhed i Herning når vi hurtigt byer i lokalområdet som Videbæk og Ikast, men vi kører også gerne ud til resten af Midtjylland.

Vores andre services inkluderer bl.a.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top