Professionel miljøoprensning efter dine behov

Mange grunde bruges i dag til forskellige former for byggeri, og med et større fokus på miljø og skærpede miljøkrav, er det klart, at miljøoprensning bliver mere og mere relevant. Hos Thornvig Jensen A/S tilbyder vi professionel miljøoprensning, som imødekommer alle strenge krav for både udførelse og sikkerhed. Vores miljøoprensning kan sikre din grund mod forurening ved, at jorden på den enkelte grund renses, og vi tilbyder samtidig tømning af olieudskilleranlæg, så du undgår, at olieholdigt spildevand får betydning for dine omgivelser. Ved hjælp af den teknologiske udvikling og konstant uddannelse af vores dygtige medarbejdere kan vi i dag tilbyde løsning af mange teknisk udfordrende opgaver i forbindelse med forurening.

 

En omfattende men kvalitetsfyldt proces

En miljøoprensning er en omfattende proces, som kræver det helt rigtige værktøj og de rigtige materialer. Vi sørger altid for, at de produkter, som vi benytter til at foretage processen, er af højeste kvalitet, for kun på den måde kan vi sikre, at det endelige resultat også er godt. Vi sætter en ære i at tilbyde god service, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi ved, hvor vigtig denne er, når det kommer til forebyggelse af forurening.

Lad os sikre dig mod forurening

Ønsker du at imødekomme det store fokus på miljøet og samtidig være med til at sikre vores klode mod udslip af gasser og olier, står vores veludannede medarbejdere klar til at hjælpe dig med miljøoprensning. Du kan på telefon 9712 0606 kontakte vores døgnvagt, og på mail mail@thornvig-jensen.dk kan du komme i kontakt med det dygtige personale på vores miljøgodkendte anlæg i Herning. Vi hjælper kunder i både Herning, Ikast, Videbæk og omegn.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for udlejning af container, slamsugning, kranservice og industrirenovation.

 

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top