TV-inspektion af rør og kloak

Du ved det måske ikke, men skjulte rør er en vigtig del af alle hustande, og forskellige rørinstallationer er uundværlige for at få hverdagen til at fungere. Vi tilbyder hos Thornvig Jensen A/S professionel TV-inspektion, som kan hjælpe dig mod fejl og mangler i dit rørsystem. Med TV-inspektion føres et kamera ind i kloakledninger, og derfor kan vi med stor ekspertise og dygtighed overvåge de utilgængelige installationer, som har betydning for, at en husstand kan fungere. Undersøgelses af de forskellige rør hjælper til, at vi kan lokaliserer eventuelle problemer, og vi kan samtidig afsløre, hvad det enkelte problem skyldes. TV-inspektion er altså en meget specialiseret men også grundig proces, som i høj grad kan være nødvendig.

 

Undgå brud og utætheder i dine rør

Det udstyr, som vi bruger, når vi laver TV-inspektion imødekommer selvfølgelig alle miljøkrav, og vores fagligt veluddannede medarbejdere modtager løbende uddannelse og kurser, så de altid er optimalt forberedt til alle opgaver. Det betyder derfor, at vi med sikkerhed kan hjælpe dig med at sikre dine rør mod brud og utætheder, og vores høje serviceniveau med døgnvagt gør det muligt for os altid at være klar til at hjælpe med både uforudsigelige og planlagte opgaver.

Vi står klar til at hjælpe

På telefon 9712 0606 kan du fange vores dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål angående både TV-inspektion og vores andre services. Du har samtidig mulighed for at skrive en mail på mail@thornvig-jensen.dk. Vi hjælper kunder i hele Danmark, bl.a. i Herning, Ikast og Videbæk, og tilbyder kvalitetsfyldt TV-inspektion til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at give dig mulighed for en tilpasset proces, som starter med en god dialog mellem os og dig som kunde.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for kloakrensningkranservice, miljøoprensning, højtryksspuling og udlejning af containere.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top