Om Thornvig Jensen

100 år i faget

Thornvig Jensen startede i 1920 med tømning af skarnkuler til i dag at være en stærk, vedvarende virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling inden for affaldshåndtering og miljøservice.

I slutningen af 1960’erne etablerede vi en afdeling med slamsuger, der siden da er vokset støt, og som har gjort det muligt for os at løse alskens kloakrelaterede problemstillinger. Den teknologiske fremgang har ført til endnu flere muligheder, som vi har udnyttet til at levere solidt arbejde.

Vi fokuserer på sikker, konstant udvikling og udvidelse af vores ydelser, der i dag bl.a. består af:

Her på siden kan du læse mere om det brede udvalg af services som vi har erfaring med gennem årene.

Vores ydelser er altid tilpasset til de seneste miljøkrav og vores medarbejdere, som ofte beskæftiger sig med farlige kemikalier, påbydes konstant kurser i håndtering for at sikre de mest pålidelige resultater. Arbejdet udføres naturligvis altid i påbudt sikkerhedsudstyr.

J.S. Overfladebehandling

Vi har også i dag et søsterselskab, J.S. Overfladebehandling ApS, der beskæftiger sig med inspektion af benzin- og olietanke, samt servicering af tankstationer, m.m. I dette regi samarbejder vi landsdækkende med flere større benzinselskaber.

Her går vi lige så højt op i at efterleve de seneste miljøkrav samtidig med at arbejdet udføres sikkert og professionelt. Du kan læse mere om vores søsterselskab her: J.S. Overfladebehandling ApS 

Vores services

Vi har bred erfaring med alt inden for affaldshåndtering og miljøservice. Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, der passer lige præcis til din problemstilling. Vi er baseret i Herning men hjælper både private og virksomheder i hele Midtjylland.

EFFEKTIV HØJTRYKSSPULING

Vi kan rense et væld af forskellige overflader som f.eks. belægninger i tanke, facader, kloak, samt rør og ledninger. Vi bruger specialtilpassede værktøjer og tilbyder effektiv højtryksspuling udført af kvalificerede medarbejdere. Læs mere om højtryksspuling her.

lastbiler
2 lastbiler

SIKKER MILJØOPRENSNING

Vi har erfaring med miljøoprensning og imødekommer alle gældende krav til udførelse og sikkerhed. Vi kan sikre dig mod forurening f.eks. i forbindelse med rensning af jorden, tømning af olieudskilleranlæg og afskaffelse af farligt affald. Læs mere om vores miljøoprensning her.

PROFESSIONEL KLOAKSERVICE

Vi udfører fuld kloakservice for alle typer opgaver og sørger for komplet slamsugning for at fjerne tilstopning i kloakken. Vi bortskaffer slammet og diverse skidt efter arbejdet så du efterlades med et pænt og rent resultat. Læs mere om vores kloakservice her.

lastbiler
Lastbil Thornvig Jensen

GRUNDIG TV-INSPEKTION

Ved hjælp af et kabelført kamera kan vi lave en grundig undersøgelse af dit rørsystem. Herved kan vi lokalisere problemer med ellers utilgængelige installationer, og vi har ekspertisen til at løse problemerne efterfølgende. Læs mere om vores tv-inspektioner her.

Altid højt serviceniveau

Hos Thornvig Jensen stræber vi altid efter at være de bedste på markedet.
Vores virksomhed startede for godt 100 år siden med tømning af skarnkuler til i dag at være en yderst moderne virksomhed, der er på fuld højde med den teknologiske udvikling inden for affaldshåndtering.

Thornvig Jensen er eksperter inden for miljøservice og industrirenovation. Vores mål er at løse problemet hurtigt og effektivt, så skaden bliver bedst muligt afværget.
Vores medarbejdere er altid kvalificerede og udrustede til at tage imod dine opgaver.

Firmaet er tilpasset de skærpende miljøkrav og vores medarbejdere, som ofte beskæftiger sig med farlige kemikalier påbydes konstant kurser i håndtering af dette og arbejdet udføres naturligvis i påbudt sikkerhedsudstyr.

Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du vil høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper både private, boligforeninger og virksomheder i hele Midtjylland.