TV-inspektion

TV-INSPEKTION AF RØR OG KLOAK FINDER FEJLEN

Det er måske ikke åbenlyst, men skjulte rør er en vigtig del af alle husstande – under ethvert hus findes et kompliceret netværk af rørinstallationer, som er uundværlige for at få hverdagen til at fungere.

TV-inspektion er en meget specialiseret, også grundig proces, som i høj grad kan være nødvendig til løsning af problemer, der godt kan føre til dyre og omfattende reparationer, hvis ikke de bliver fundet i tide.

Hos Thornvig Jensen tilbyder vi professionel TV-inspektion, som kan hjælpe dig med at identificere fejl og mangler i dit rørsystem. Med TV-inspektion føres et kamera direkte ned i kloakledningen, hvor vi med stor ekspertise og dygtighed kan overvåge de utilgængelige installationer, der forbinder husstanden med kloakken.

En grundig undersøgelse af rør-netværket hjælper til, at vi kan lokaliserer eventuelle problemer. Samtidig kan vi afsløre, hvad årsagen til det enkelte problem er og gå igang med at udrette fejlen med det samme.  

UNDGÅ BRUD OG UTÆTHEDER I DINE RØR

Vi sender et lille kabelført kamera ned gennem røret, så vores veltrænede medarbejdere tydeligt kan se, hvor problemet ligger. Vi sørger for, at vores TV-inspektioner lever op til de miljøkrav, der foreligger, og vores operatører og teknikere er optimalt forberedt til alle typer opgaver i forbindelse med kloakrensning og reparation.

Thornvig Jensen tilbyder kvalitetsfyldt TV-inspektion til konkurrencedygtige priser. Vi giver dig mulighed for at få en personligt tilpasset proces, som starter med en god dialog mellem os og dig som kunde. Sammen vil vi definere problemets omfang og give dig et 100% uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS NU

Vi står klar til at hjælpe dig med det samme – ring til vores døgnvagt på +45 97 12 06 06 eller send en mail til mail@thornvig-jensen.dk – vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, samt svare på spørgsmål angående TV-inspektionen, samt de teknikker og metoder, der skal til for at kunne løse problemet på endelig vis.

Husk, at vi også tilbyder løsninger inden for kloakrensning, kranservice, miljøoprensning, højtryksspuling og udlejning af containere