Højtryksspuling

EFFEKTIV HØJTRYKSSPULING TIL AFRENSNING AF OVERFLADER

Hos Thornvig Jensen tilbyder vi effektiv højtryksspuling ved brug af specialtilpassede værktøjer, som gør det muligt for os at rense et væld af forskellige overflader. Det er en hurtig og skånsom metode til at rense en lang række materialer, som f.eks. belægninger i tanke, facader, kloak, samt rør og ledninger.

Alle vores processer i forbindelse med højtryksspuling udarbejdes af vores kvalificerede medarbejdere med henblik på kun det højeste kvalitetsniveau. Med højtryksspuling har vi mulighed for at hjælpe dig med at rense en vidt række overflader for f.eks. kalk eller betonslam. Uanset hvor stor eller lille din opgave er, vil vi gerne høre fra dig.

Du kan kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon +45 97 12 06 06 eller på mail: mail@thornvig-jensen.dk.

Er du usikker på, om du har behov for højtryksspuling, er du stadig velkommen til at kontakte os og høre, om vi kan hjælpe dig.

SERVICE OG KVALITET ER I HØJSÆDET

Det vigtigste for os er, at vores højtryksspuling stemmer overens med dine ønsker og behov. Det betyder, at vi altid prioriterer god service og solidt samarbejde med kunden for kun at skabe de mest tilfredse kunder. Vores personales rige erfaring og ekspertise har gjort, at vi i dag imødekommer de seneste miljøkrav. Du er derfor altid sikret et resultat i topkvalitet ved at tage fat i os.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Vores vision er at altid levere det højeste serviceniveau, og vi tilbyder derfor døgnvagt, så vi kan løse dine opgaver straks. Fra vores miljøgodkendte anlæg i Herning hjælper vi kunder fra hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Telefon: +45 97 12 06 06 

Mail: mail@thornvig-jensen.dk. 

Vi tilbyder bl.a. også kranservice, slamsugning, miljøoprensning, industrirenovation, tv-inspektion og udlejning af container, hvis du skulle have behov for flere ydelser.

 

 

FAQ

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvad er højtryksspuling?

Højtryksspuling er en effektiv metode til rensning af forskellige overflader.

Hvilke materialer kan højtryksspules?

Tanke, facader, kloak, samt rør og ledninger kan hurtig og skånsomt renses med en højtryksspuling

Hvad kan man rense med en højtryksspuling?

En højtryksspuling kan bl.a. rense overflader for kalk eller betonslam.