Miljøoprensning

MILJØOPRENSNING & MILJØSERVICE – LAD OS SIKRE DIG MOD FORURENING

Hos Thornvig Jensen har vi særlig fokus på miljø og bæredygtighed, og derfor er oprensing mod forurening en af vores specialiteter. På grund af de mange forskellige former for byggeri, der benytter vidt forskellige materialer, er det klart, at der bliver stillet større og større krav til de foranstaltninger, virksomheder skal følge, for at bevare det grønne klima.

Derfor tilbyder vi professionel og sikker miljøoprensning, der imødekommer alle krav for både udførelse og sikkerhed. Vi kan sikre din grund mod forurening, f.eks. via:

  • Grundig rensning af jorden
  • Tømning af olieudskilleranlæg
  • Afskaffelse af farligt affald
  • Slamsugning

Dermed undgår du, at f.eks. spildevand får negativ betydning for dine omgivelser, og ved praktisk brug af den seneste teknologiske udvikling, samt konstant uddannelse af vores dygtige medarbejdere, kan vi i dag tilbyde varierede løsninger af flere teknisk udfordrende opgaver i forbindelse med rensning af forurening på din grund.

EN OMFATTENDE MEN KVALITETSFYLDT PROCES

Miljøoprensning er en omfattende proces, som kræver de rette værktøjer og de rette materialer. Vi sørger altid for, at de produkter og det udstyr, som vi benytter til at foretage processen, er af den højeste kvalitet. Kun på den måde kan vi sikre, at det endelige resultat både er effektivt og skånsomt for miljøet.

Vi sætter en ære i at tilbyde god service, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – vi ved, hvor store konsekvenser det kan have på dine omgivelser, når det kommer til forebyggelse af forurening. Ønsker du at imødekomme det store fokus på miljøet og samtidig være med til at sikre vores klode mod udslip af gasser og olier, står vores veluddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig med miljøoprensning af din grund.

Du kan på telefon +45 97 12 06 06 kontakte vores døgnvagt. Eller du kan sende en mail til mail@thornvig-jensen.dk, hvor du vil komme i kontakt med det dygtige personale på vores miljøgodkendte anlæg i Herning.

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, vil vi gerne høre fra dig.

Bemærk at vi også tilbyder løsninger inden for udlejning af container, slamsugning, kranservice og industrirenovation.

 

 

FAQ

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvad er en miljøoprensning?

Miljøoprensning er en grundig analyse og rensning af forurening på din grund

Hvorfor få lavet miljøoprensning?

Miljøoprensning er en vigtig proces, der hjælper miljøet og sikrer dig mod forurening på din grund

Hvordan foregår en miljøoprensning hos Thornvig Jensen?

Hos Thornvig Jensen udfører vi professionel miljøoprensning, hvor vi sikrer din grund mod forurening. I den forbindelse udfører vi bl.a.

  • Grundig rensning af jorden
  • Tømning af olieudskilleranlæg
  • Afskaffelse af farligt affald
  • Slamsugning