Kranservice

DIN KRANSPECIALIST

Hos Thornvig Jensen kan vi udføre krankørsel med op til 24 tonsmeter – og med grab. Vi løser mange forskellige opgaver for både private kunder, samt virksomheder, og vi hjælper også gerne dig, hvis du har behov for en kran.

Kraner er lette at betjene og kan bruges til mange forskellige formål, bl.a.:

  • Løft af facade- og betonelementer
  • Hejsning af containere eller skurvogne
  • Glasmontage
  • Afhentning af haveaffald
  • Levering af grus, muld og sand i forbindelse med havearbejde

Når kranen er opstillet kan du med nøjagtighed løfte og hejse de elementer, du har brug for at flytte, og du vil have adgang til højder og kroge, som du ikke kan nå under normale omstændigheder.

Vi kan uden tvivl finde en kran, der passer til dine behov, så kontakt os på telefon +45 97 12 06 06 eller send en mail til mail@thornvig-jensen.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud og rådgiver dig omkring brugen af en kran i din personlige situation. Vi kan desuden være behjælpelige med udlejning af container til bl.a. industriaffald og haveaffald.

PROFESSIONEL PARTNER OG MODERNE UDSTYR

Har du brug for en fast aftale om kranservice eller har du en opgave, der skal løses, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid regne med os som en professionel samarbejdspartner, hvilket kommer til udtryk i, at vi løser opgaven, som det er aftalt.

Derudover gør vi en dyd ud af at holde os opdateret med det seneste udstyr og den nyeste viden, så vi altid er på toppen af sikkerheden og reguleringerne. Du kan derfor trygt vælge os til din kranservice.

Hos Thornvig Jensen tilbyder vi bl.a. også slamsugningmiljøoprensning, tv-inspektion , samt udlejning af container.

 

Kontakt os på:

Telefon: +45 97 12 06 06.

Mail: mail@thornvig-jensen.dk.