Udlejning Container

UDLEJNING AF CONTAINER – VI FINDER EN LØSNING

Skal du have fjernet haveaffald i grundejerforeningen? Skal du af med byggeaffald? Har du en restaurant eller virksomhed, der har brug for en affaldscontainer? Så kontakt Thornvig Jensen og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!

Vi udlejer containere i alle størrelser og til alle formål, så vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig. Vi har kunder i det private, hos boligforeninger, boligselskaber og i virksomheder, som har brug for aflæsning af affald eller opbevaring, f.eks. i forbindelse med ombygning i hjemmet. Dermed sikrer du, at du kan komme af med dit affald på en miljørigtig måde!

PROFESSIONEL CONTAINERSERVICE

Hos Thornvig Jensen kan vi hjælpe dig med at finde den rette container til lige præcis dine behov.

Trin 1: Bestilling af container. Ring til os på +45 97 12 06 06 eller send en mail på mail@thornvig-jensen.dk.

Trin 2: Fyld din container med affald.

Trin 3: Tøm din container på lossepladsen eller bestil en afhentning, så tømmer vi den for dig.

Vi kan håndtere vidt forskellige typer affald, så du trygt kan stole på, at vi bortskaffer det på den rette måde, der skåner miljøet. 

VI UDLEJER BL.A.:

  • Standard containere 
  • Minicontainere (med 4 hjul)
  • Åbne containere
  • Maxi containere

KONTAKT OS OG HØR MERE

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du skal leje en container, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Herning, men vi hjælper vores kunder i hele Midtjylland og kan levere en container, hvor end du har brug for det.

Hvis du lejer en container hos os, får du en professionel samarbejdspartner, der desuden kan hjælpe dig med mange andre typer opgaver, som bl.a. slamsugning, TV-inspektion af kloak og kranservice.

Ring til os på telefon +45 97 12 06 06.

Eller send en mail til mail@thornvig-jensen.dk.

 

 

 

FAQ

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvorfor leje en container?

Du kan leje en container, hvis du skal have afskaffet dit haveaffald eller byggeaffald

Hvem kan leje en container?

Vi udlejer containere til både private, boligforeninger, boligselskaber og virksomheder

Hvilke containere kan man leje hos Thornvig Jensen?

Hos Thornvig Jensen udlejer vi bl.a. standard containere, minicontainere (med 4 hjul), åbne containere og

maxi containere

Hvordan kan jeg leje en container hos Thornvig Jensen?

Ring til os på +45 97 12 06 06 eller send en mail på mail@thornvig-jensen.dk. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine behov

Container

Fordelene ved at leje container hos Thornvig-Jensen i Herning

Hos Thornvig-Jensen er vi eksperter i miljørigtig behandling af affald. Når du lejer en container hos os, er du derfor sikker på at dit affald bliver behandlet korrekt. Giv os et telefonopkald og lad os sammen finde ud af, hvilken type af container der bedst passer til dine behov.

Containerudlejning er let hos Thornvig-Jensen. Vi tilbyder både aflevere containeren når du har brug for den, og hente den igen når du er færdig. Vi bortskaffer affaldet, så du slipper for at tænke på det.

Vi udlejer både containere til privatpersoner og virksomheder. Vi er lokaliseret i Herning og har stærke Midtjyske værdier. Du kan forvente en fair pris, når du lejer en container, uanset om du har brug for en standard container, minicontainer, åben container, maxi container en anden form for container.

Kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!