Har kloakken brug for en slamsugning?

Oplever du, at vandet forsvinder langsomt i toilettet? At vandet løber langsomt ud i afløb og vask eller måske slet ikke løber ud? Så tyder det på, at enten vandlåsene eller kloakledningen er tilstoppet, og det skal gerne løses hurtigst muligt, så du igen kan bruge kloakken uden problemer. Du kan selvfølgelig selv prøve at få hul igennem i afløbet ved at rense vandlås eller vasken, hvis det er der, tilstopningen er, men det kræver ofte professionel hjælp. Især hvis det drejer sig om et tilstoppet toilet. Hos Thornvig Jensen kan vi hjælpe dig med en kloakrensning, så du igen får en kloak, der virker.

 

Finder problemet og renser kloakken

Når vi rykker ud til en tilstoppet kloak, undersøger vi først, hvad problemet er, og hvor det sidder. Her kan vi bruge TV-inspektion, hvor vi bruger et kamera i kloakken for at finde tilstopningen og se, hvor stor den er.

Efterfølgende udfører vi en slamsugning for at fjerne det, der stopper kloakken, og kloakrensningen skulle gerne få vandet til at løbe frit igen. Vi sørger selvfølgelig for at bortskaffe det slam, der kommer op, så der er helt rent og pænt efter vores besøg. Er der andre problemer i kloakken, kan vores dygtige medarbejdere også løse det. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe dig med din opgave, uanset hvad det er.

Kontakt os i dag

Vi løser alle typer af opgaver indenfor kloakservice, og derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis din kloak har brug for slamsugning og en kloakrensning. Vi hjælper både private, boligforeninger og virksomheder og kan rykke hurtigt ud i vores lokalområde omkring Herning for eksempel i Ikast og Videbæk. Vi arbejder dog i hele Midtjylland, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan ringe på telefon 9712 0606 eller sende en mail til mail@thornvig-jensen.dk.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for containerudlejning, kranservice, miljøoprensning, højtryksspuling og industrirenovation.

 

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top