Slamsugning og kloakrensning

PROFESSIONEL KLOAKSERVICE – HVAD OG HVOR ER PROBLEMET?

Oplever du, at vandet forsvinder langsomt i toilettet? At det løber langsomt ud i afløbet og vasken – eller måske slet ikke løber ud? Det kunne tyde det på, at enten vandlåsene eller kloakledningen er tilstoppet, og det skal løses hurtigst muligt.

Slamsugning er en teknik, vi benytter, når dine kloakrør er tilstoppet. Mange prøver at løse problemet selv ved at rense deres vandlås eller vask, men det kan kræve professionel hjælp, hvis dit toilet er tilstoppet. Derfor skal du endelig tage kontakt til os, hvis du har mistake om et kloakproblem – det koster ikke noget at spørge, og vi giver gerne et uforpligtet tilbud.

VI FINDER DIT PROBLEM OG RENSER RØRENE 

Thornvig Jensen rykker ud med det samme til en tilstoppet kloak, diagnosticerer og lokaliserer problemet, og går igang med det samme. En af de metoder, vi benytter, er TV-inspektion, hvor vi sender et kamera direkte ned i kloakken for at finde tilstopningen og anskue problemets omfang.

Efterfølgende udfører vi en komplet slamsugning for at fjerne tilstopningen i kloakken, hvilket vil få vandet til at løbe frit igen. Vi sørger selvfølgelig for at bortskaffe slammet, grusen eller andet skidt og gøre fuldstændigt rent efter vores arbejde, så det er sikkert og pænt efter vores besøg.

Har du andre problemer med kloakken eller rørene, kan vores dygtige medarbejdere med garanti også løse dem. Det kan være noget så simpelt som en ubehagelig lugt, der kan være tegn på, at noget er galt med din kloak.

KONTAKT OS I DAG

Vi udfører fuld kloakservice for alle typer opgaver, og derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en rensning eller slamsugning – så sørger vi for, at du igen får en kloak, der fungerer som den skal. Vi hjælper både private, boligforeninger og virksomheder, og kan rykke hurtigt ud, hvis uheldet er ude.

Ring til os på telefon +45 97 12 06 06 og få et uforpligtende tilbud. 

Eller send gerne en mail til mail@thornvig-jensen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Husk, at vi også tilbyder løsninger inden for containerudlejning, kranservice, miljøoprensning, højtryksspuling og industrirenovation.

Kloakdæksel

Hvorfor er Thornvig-Jensen det bedste valg til slamsugning og kloakrensning?

Thornvig-Jensen har eksisteret siden 1920 og vi har arbejdet med slamsugning siden 1960’erne. I dag har vi mere end 50 års erfaring med slamsugning. Denne erfaring betyder, at vi har set og ordnet stort set alle former for problemer med kloaker. Når vi påtager os en opgave, vil vores fagkompetente personale finde roden til problemet. På den måde er vi sikre på at finde den bedste løsning.

Her er en opgave først løst, når både du og vi er 100% tilfredse med resultatet. Vi tror på solidt håndværk og god service. Vi foretager kloakrensning og slamsugning med et smil.