Industrirenovation

INDUSTRIRENOVATION – FÅ DEN RETTE LØSNING

Hos Thornvig Jensen har vi adskillige kompetencer omkring de krav, du står overfor, når du eller din virksomhed udfører industrirenovation.

Her kan du spare mange penge med en erfaren samarbejdspartner, som kender kravene til håndtering af byggeaffald.

  • Vi leverer de nødvendige containere til virksomheden, byggepladsen eller boligforeningen. Når dagen er omme, henter vi den og læsser den af på den rigtige måde. 
  • Vi kan håndtere langt det meste affald – fra genanvendelige materialer som pap og papir til farligt affald som olie- og benzinforurenet vand. Vi behandler alt affaldet på vores eget miljøgodkendte anlæg. Derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig med dit industriaffald.
  • Er du på udkig efter en fast aftale, kan vi sagtens rådgive omkring hele processen, samt håndtere opgaverne løbende.

PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER

Uanset om du har brug for en enkel håndtering af industriaffald eller en længerevarende aftale, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er din professionelle samarbejdspartner, uanset hvilken løsning du vælger, og vi stiller altid vores viden og erfaring til rådighed.

Vi sørger for, at oplære alle vores medarbejdere i takt med de nyeste reguleringer og initiativer, så de er i stand til at håndtere affald efter de officielle krav og med det rette udstyr, der sikrer miljøvenlig afskaffelse af industriaffald.

Hos Thornvig Jensen tilbyder vi bl.a. også kranserviceslamsugningmiljøoprensning, tv-inspektion , samt udlejning af container.

KONTAKT OS NU

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med industrirenovation, så kontakt os i dag. Du kan ringe til os på telefon +45 97 12 06 06 eller sende os en mail til mail@thornvig-jensen.dk.