Alt i industrirenovation

Hos Thornvig Jensen har vi mange kompetencer indenfor industrirenovation. Vi kan bortskaffe affald, som vi henter ude hos virksomheder, på byggepladser eller hos boligforeninger. Her er der som regel opstillet en container, som vi tømmer. Vi kan håndtere det meste affald lige fra genanvendelige materialer som pap og papir til farligt affald som olie- og benzinforurenet vand, som vi behandler på vores eget miljøgodkendte anlæg. Derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig med dit industriaffald. Har du også brug for at leje en container til affald, kan du gøre det hos os, og vi har mange forskellige størrelser og typer af vælge mellem.

 

Professionel samarbejdspartner

Har du bare brug for hjælp én gang til håndtering af industrirenovation, eller er du på udkig efter en fast aftale, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er din professionelle samarbejdspartner, uanset hvilken løsning du vælger, og vi stiller gerne vores viden og erfaring til rådighed, hvis du har brug for rådgivning. Vi sørger hele tiden for, at vores medarbejderes viden er opdateret, så de er i stand til at håndtere affald efter de nyeste krav og med det rette udstyr.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med industrirenovation, så kontakt os i dag. Du kan ringe på telefon 9712 0606 eller sende en mail til mail@thornvig-jensen.dk.

Vi er beliggende i Herning og hjælper mange kunder i lokalområdet for eksempel i Ikast og Videbæk samt i resten af Midtjylland.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top